– Med Hvass får vi kvalitet til en god pris
Mellom 70 og 100 ansatte hos Yinson i Oslo får fremover lunsj og frokost tilberedt av Hvass sine dyktige kokker.
Det er hektisk bak diskene i Olav Vs gate. I dag åpner Yinsons nye personalrestaurant, og det er Maksym Goldenberg (32) som har hovedansvaret for kjøkkenet. Yinson er et globalt selskap innen energiinfrastruktur og teknologi, hvor tre av deres undersselskaper, Yinson Production AS, Yinson Renewables AS og Yinson Green Technologies AS, huses under samme tak i Olav Vs Gate 5, med nydelig utsikt over Aker Brygge.
– Vi er veldig glade for å ha fått Yinson som kunde. Og vi er veldig fornøyd med teamet vi har funnet. Vi har 1,5 årsverk her, og vi er veldig fornøyde med å ha Maksym som kokk. Han er veldig erfaren og kommer rett fra Theatercaféen. Det sier Ines M. Protrka, salgsansvarlig i Hvass.
Veldig proff prosess
Nicolai Mønster er HR Manager & Business Partner hos Yinson. De er veldig fornøyde med å få Hvass som kantineleverandør.
– Det var nærheten til driftssjef, fagansvarlig, salgssjef, ja, egentlig alle som vi trenger å kommunisere med, som var utslagsgivende. Hos Hvass er det korte beslutningslinjer og enkelt å komme i kontakt med riktig person, akkurat som i Yinson. Hele prosessen var veldig proff. Vi fikk et veldig godt inntrykk i alle møtene vi hadde og under befaring. Vi møtte kun positive, profesjonelle og fine mennesker. Da vi hadde gått hele runden, var vi ikke i tvil om at Hvass var riktig valg for oss, sier han.
– Vi vurderte selvsagt også det kommersielle rundt det, og med Hvass får vi kvalitet til en god pris.
Lean struktur med Hvass
At Hvass er et mindre firma passer godt med Yinson.
– Vi er et selskap som lever under det prinsippet at vi gjerne vil være så få som mulig, men selvsagt nok ressurser til å gjøre jobben, og det har jeg skjønt at Hvass også står for. En veldig lean struktur med tett og god oppfølging, som matcher oss veldig godt.
Det er rundt 100 personer som jobber på ved Yinsons kontor i Oslo, og det er som oftest mellom 70 og 80 til lunsj.
– Vi har over 20 nasjonaliteter her på Oslo-kontoret, og vi prøver å ha et variert kosthold som passer for alle, uavhengig av hvor man kommer fra. Variasjon og sunne alternativer er viktig for oss, og det hadde vi på agendaen da vi snakket med Hvass. Det er jo et internasjonalt kokketeam som skal jobbe her, og det ser vi på som en styrke. Her serveres det ikke bare norsk husmannskost, men noe for alle og enhver.
Bærekraftig lunsj
I Hvass har vi et stort fokus på matsvinn og bærekraft, noe Yinson setter pris på.
– Selv om vi jobber i den bransjen som vi gjør, er vi et selskap som satser på bærekraftige løsninger og grønne valg. Og det kan vi også gjøre med små tiltak på kjøkkenet. Det var en av de tingene som var veldig appellerende i dialogen med Hvass. Nok mat, men ikke så mye at det blir svinn. I tillegg til stort fokus på å bruke opp råvarene.
Yinsons ansatte får også frokost tre dager i uka.
– Vi har bestilt varm frokostbuffet. Dette for å oppfordre folk til å starte dagen sammen. I Yinson er vi opptatt av godt samhold på jobben, og det er jo ofte over en kaffekopp at både erfaringsutveksling eller den gode samtalen forekommer, avslutter Mønster.